Stickers verwijderen

Bij Stoomreiniging Brabant kunt u ook terecht voor het verwijderen van stickers, zoals de belettering van uw auto, bus, trailer of trekker. Door uw oude stickers van uw voertuig te verwijderen, kunt u deze weer terugbrengen in oude staat. Doordat wij de stickers verwarmen met stoom, laat de lijm makkelijk los en kunnen wij de stickers snel en zonder risico verwijderen. Dit kan zowel bij u op locatie als bij ons in de werkplaats.

Stickers verwijderen van uw auto? Maak een afspraak bij Stoomreiniging Brabant  Uw stickers zonder lijmresten van uw auto laten verwijderen?


Auto laten polijsten

Wanneer de stickers of de belettering langere tijd op het voertuig heeft gezeten, is de kans sterk aanwezig dat de lak is verkleurd. Door uw auto direct te na het verwijderen te laten polijsten, kunt u de orginele kleur terugkrijgen en de oude logo's geheel laten verdwijnen. Wenst u het polijsten in te plannen? Geef dit dan direct aan, zodat wij u een passende offerte kunnen toesturen. Voor meer informatie over het polijsten van uw auto, verwijzen wij u naar de volgende pagina: auto polijsten

Prijs stickers verwijderen

Voor het verwijderen van stickers hanteren wij een uurtarief. Dit uurtarief bedraagt € 45,- (incl. btw). Afhankelijk van het formaat van de stickers of de belettering, kunnen wij u vooraf een indicatieprijs toesturen, zodat u een idee krijgt van de geschatte kosten.