Coatings

Nadat wij de verschillende coatings uitvoerig hebben getest, zijn wij erkend installateur en verkooppunt van TEVO Creations Nederland geworden. De verschillende TEVO coatings die wij gebruiken, kunt u in het onderstaande overzicht terugvinden. Voor meer informatie over de verschillende producten, kunt u uiteraard vrijblijvend contact met ons opnemen.

TEVO Creations GlassGard
Deze coating is voor op uw ramen en verbetert het zicht in de regen, zelfs zonder uw ruitenwissers te gebruiken. Het betreft een duurzame coating. Wanneer deze op de juiste manier onderhouden wordt, gaat de de coating gemiddeld tot 15.000 gereden kilometers mee. Voor veel automobilisten komt dit neer op ongeveer  7 maanden tot één jaar.

TEVO Creations BodyGard S36 (glascoating)
Na het aanbrengen van deze coating, zal vuil, insecten en vogelpoep zich minder gemakkelijk aan de lak van uw auto hechten. Daarnaast zal uw auto na het polijsten deze ultieme glans behouden. Met het juiste onderhoud heeft de coating een werkzaamheid van 3 jaar. De hydrofobische werking van deze coating is in ons optiek een van de beste ter wereld.

TEVO Creations BodyGard S60 (glascoating)
Deze coating is in veel opzichten vergelijkbaar met de BodyGard S36, alleen wordt deze op alcoholbasis geproduceerd, waardoor dit een ideale coating is voor een langdurige bescherming. Deze coating heeft met de juiste onderhoud een werkzaamheid van 5 jaar. In combinatie met de TEVO Creations BodyGard S36, heeft u de beste bescherming en hydrofobische werking voor uw voertuig.

Aanbrengen van een TEVO auto coating De verschillende coating producten van TEVO Creations

TEVO Creations UniGard S06
Deze algemene coating is op alle oppervlaktes aan te brengen, behalve op textiel. Het wordt voornamelijk toegepast op kunststof delen. Na het aanbrengen wordt het oppervlak beschermt en zorgt het voor een gladde, waterafstotende afwerking met een mooie glans. Deze coating heeft een werkzaamheid van 6 maanden.

TEVO Creations MetalGard
Deze coating wordt gebruikt voor onder andere metalen en chromen oppervlaktes. MetalGard heeft een werkzaamheid van 12 maanden en is ideaal voor velgen en chromen onderdelen van uw auto.

TEVO Creations UniAbsorbent+
Dit impregneer product beschermt uw materialen tegen water, modder, vuil en vlekken. Hierdoor is ideaal voor het veiligstellen van uw stoffen bekleding, cabriokappen, hout, papier en steen. Het is hittebestendig tot 450 graden en beschermt uw spullen tevens tegen de UV- straling.

De bovenstaande coatings mogen enkel worden aangebracht door een erkend installateur. Vandaar dat de producten van TEVO Creations uitsluitend via een installateur te verkrijgen zijn en worden dus niet aan particulieren verkocht. Voor particulieren die zelf graag hun voertuig reinigen, is er de G-Activ lijn. Deze lijn is via de TEVO webshop verkrijgbaar.

Mocht u interesse hebben in een van deze coatings neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.