Auto stoomreiniging

Is uw auto of bus sterk vervuild en kan deze een grondige reinigingsbeurt gebruiken? Dan bent u bij Stoomreiniging Brabant aan het juiste adres. Doordat wij werken met stoom, kunnen wij de auto snel en volledig reinigen, en deze weer schoon bij u afleveren. Door deze reinigingsmethode, besparen wij tevens kostbaar kraanwater. In vergelijking met wat u zelf in een wasbox (minimaal 75 liter) verbuikt of een wasstraat (200 tot 300 liter), verbruiken wij met het stomen maar 3 a 4 liter water per beurt.

Door het milieuvriendelijk reinigen, zijn wij niet aan bepaalde gemeentelijke regelgeving gebonden en kunnen wij bij u op locatie komen. Laat uw auto door ons reinigen, terwijl u op kantoor aan het werk bent. Geen omkijken meer naar uw auto en aan het einde van uw werkdag, stapt u weer in een schone auto.
Voor het stoomreinigen, hebben wij verschillende pakketten samengesteld, waardoor er voor elk budget een geschikt pakket te verkrijgen is. Benieuwd naar onze prijzen? Bekijk dan het prijzenoverzicht van Stoomreiniging Brabant.

Laat uw auto reinigen met stoom  Uw auto laten stoomreinigen?

Na onze stoomreiniging zal uw auto weer 100% schoon zijn. Zeker ook op de plekken waar de borstels van de wasstraat niet bij kunnen komen. Tevens laten de borstels van de wasbox of wasstraat vele kleine krasjes achter, waardoor de lak er snel licht beschadigd of verweerd uit kan komen te zien. Dit is met stoomreinigen niet het geval. Het is dus zeer veilig voor uw lak. Door het reinigen met stoom, worden ook de poriën in de lak gereinigd, waardoor de lak vele malen beter naar voren komt, dan wanneer u uw auto wast in een wasbox of wasstraat. Heeft u interesse in een van onze pakketten, neem dan gerust contact met ons op.