Mijn caravan laten reinigen?

Bij Stoomreiniging Brabant kunt u ook terecht om uw caravan of camper te laten reinigen. Wij bieden hier vele opties voor aan. Zo is er altijd een pakket of mogelijkheid die bij u past. Van foamen tot polijsten, alles kunt u laten doen door Stoomreiniging Brabant. Doordat wij de mogelijkheid bieden om op locatie langs te komen, hoeft u uw caravan of camper niet te verplaatsen. Dit maakt het ideaal om voor ons te kiezen.


Reinigen met foam

Door het aanbrengen van foam en het wassen met een speciale wasbezem, kunnen wij uw tweede huis er weer als nieuw uit laten zien.


Stoomreinigen van uw caravan of camper

Wilt u uw caravan of camper weer 100% hygiënisch schoon hebben, dan is het stoomreinigen voor u de beste optie. Wij reinigen uw caravan of camper geheel met stoom en geven hem daarna een speciale wax, zodat hij weer glimmend en netjes de weg op kan of beschermd is tijdens de winter.

Camper reiniging  Caravan reiniging


Coating aanbrengen op uw caravan

Om uw camper of caravan een lak bescherming te geven, kunnen wij een lak coating aanbieden. Deze coating zorgt ervoor dat uw caravan of camper langdurig beschermt is tegen weersinvloeden van buitenaf. De aangebrachte coatingslaag blijft ongeveer twee jaar zitten.


Interieur reinigen

Wilt u uw interieur laten reinigen? Bij Stoomreiniging Brabant bent u aan het goede adres. Doordat wij met ons mobiele stoomapparaat binnen in de caravan kunnen komen, hebben wij de mogelijkheid alles hygiënisch te reinigen. Van uw bekleding tot uw keuken, alles is mogelijk.

Doordat campers en caravans in alle soorten en maten voorkomen, kunnen wij geen vaste prijzen aanbieden. Heeft u interesse en zou u graag uw caravan of camper door ons laten reinigen? Neem dan contact met ons op voor een offerte op maat.