Auto polijsten

Zoeken

In de loop van de jaren heeft uw auto wellicht veel te verduren gehad. De wasstraat, weersomstandigheden, het verkeerd wassen, etc. kunnen ervoor zorgen dat de lak van uw auto dof is geworden en wellicht kleine krasjes (swirls) bevat. Als u uw auto er weer als nieuw uit wil laten zien, bent u bij Stoomreiniging Brabant aan het juiste adres.

Polijsten van uw auto  Polijsten van uw auto na behandeling


Stappen polijsten auto

Het polijsten van uw auto wordt door ons gedaan in verschillende stappen. Welke stappen door ons worden toegepast, is voornamelijk afhankelijk van de staat van de huidige lak. Nadat de auto volledig door ons is gereinigd met stoom en is geclayd, kunnen wij beginnen met detailen. Om het beste eindresultaat te behalen, werken wij enkel met de beste producten.


Kosten polijsten auto

Aangezien bij het detailen van een voertuig vaak een custom pakket wordt samengesteld, is het hanteren van standaard tarieven haast niet mogelijk. Vandaar dat wij graag een afspraak met u inplannen, zodat wij kunnen bepalen welk pakket of tarief het beste bij uw voertuig past. Heeft u interesse in een van onze detail pakketten? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op: contact met Stoomreiniging Brabant
 
polijsten vooraf brabant  polijsten achteraf brabant